fbpx
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Visual Objects

Please use this forum to post questions about Visual Objects and Vulcan.NET
  • Page:
  • 1

TOPIC: App Icon not displaying

App Icon not displaying 3 months 3 weeks ago #8830

  BiggyRat's Avatar Topic Author BiggyRat Offline Posts: 197
I've read all about people having similar issues where the App icon displays incorrectly, or not at all. The most common answer seems to be the 1st icon from the list is used, and to change the order of them to suit.

I use only one icon, and will only display the VO25Lib icon, not my one.

Any ideas please. Also, the app is now installed on a server. The shortcut on the users workstation displays a blank icon....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

App Icon not displaying 3 months 3 weeks ago #8831

  MathiasHakansson's Avatar MathiasHakansson Offline Posts: 49
It's the first icon in alphabetic order that is used. I usually change the name to start with underscore.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

App Icon not displaying 3 months 3 weeks ago #8832

  BiggyRat's Avatar Topic Author BiggyRat Offline Posts: 197
Yep. I got that Mathias, so far I've put 6 underscores and 8 A in front. Makes absolutely no difference. i.e my icon file is ______AAAAAAAABM.ico

Please Log in or Create an account to join the conversation.

App Icon not displaying 3 months 3 weeks ago #8833

  MathiasHakansson's Avatar MathiasHakansson Offline Posts: 49
Try not using the underscore characters. If I look in my VO application with resource hacker I can see that the application icon name starts with "AA", The icons with names beginning with underscores are not used as application icon (see attachment).
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

App Icon not displaying 3 months 3 weeks ago #8834

  BiggyRat's Avatar Topic Author BiggyRat Offline Posts: 197
But didnt you just say

" icon in alphabetic order that is used. I usually change the name to start with underscore."??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

App Icon not displaying 3 months 3 weeks ago #8835

  MathiasHakansson's Avatar MathiasHakansson Offline Posts: 49
Yes I did... Sorry,

My memory was faulty....

/Mathias

Please Log in or Create an account to join the conversation.

App Icon not displaying 3 months 3 weeks ago #8864

  lumberjack's Avatar lumberjack Offline Posts: 518

MathiasHakansson wrote: My memory was faulty....

Reality.sys corrupted... Reboot Universe(Y/N/A[bort]/I[gnore])
______________________
Johan Nel
George, South Africa

Please Log in or Create an account to join the conversation.

App Icon not displaying 3 months 2 weeks ago #8879

  MathiasHakansson's Avatar MathiasHakansson Offline Posts: 49
>Reality.sys corrupted... Reboot Universe(Y/N/A[bort]/I[gnore])

Is it dangerous to choose Abort? Abort the universe?

/Mathjias

Please Log in or Create an account to join the conversation.

App Icon not displaying 3 months 2 weeks ago #8904

  lumberjack's Avatar lumberjack Offline Posts: 518

MathiasHakansson wrote: >Reality.sys corrupted... Reboot Universe(Y/N/A[bort]/I[gnore])
Is it dangerous to choose Abort? Abort the universe?

Hmmm, good question, it might start a new Big Bang...
______________________
Johan Nel
George, South Africa

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1